Следвайте Гласове в Нарастват разногласията между администрацията на Съединените щати и

...
Следвайте Гласове в Нарастват разногласията между администрацията на Съединените щати и
Коментари Харесай

Политико: Военното единство между САЩ и Украйна бавно се разпада

Следвайте " Гласове " в 
Нарастват различията сред администрацията на Съединените щати и управляващите в Киев по отношение на продължаващата специфична военна интервенция на Русия в Украйна, оповестява " ", базирайки се на свои източници.

В публикацията се отбелязва, че " в американско-украинските връзки са се появили дребни пукнатини " и че " единството [на двете страни] последователно се разпада ". Година след началото на войната, изяснява вестникът, " зад кулисите сред Вашингтон и Киев нарастват разликите във връзка с задачите на войната, а евентуални точки на напрежение се зараждат във връзка с това по какъв начин и по кое време ще завърши спорът ".
За такива точки на напрежение в двустранните връзки - публични лица, законодатели и специалисти показват пред " Политико " - обстановката към бомбардировките на газопроводите " Северен поток ", " бруталната, изтощителна отбрана на стратегически маловажния украински град Артемовск (украинското име на Бахмут) и " бойния проект " на Киев за Крим.
Така, съгласно вестника, завладяването на Артемивск " надали ще промени по-нататъшния ход " на спора, само че " Украйна продължава да се пази, отказвайки да напусне опустошения град даже с цената на големи загуби ".

Мнозина във Вашингтон са почнали да се тормозят, че " Украйна хаби прекалено много жива мощ и муниции в Бахмут " и това може да подкопае " способността им да проведат огромно контранастъпление напролет ", се споделя в публикацията. В същото време " Киев до момента е пренебрегвал мнението на Вашингтон " по въпроса.
 
Източници:,
 
 
 
 
12 Март 20238312 Март 2023277912 Март 2023143212 Март 202348812 Март 2023106512 Март 20231699КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023207228 Фев 2023132009 Март 2023146803 Март 20232953
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР